Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-02@23:15:49 GMT

مقررات برای چت‌روم‌ها

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۰۹۸۹۵

مقررات برای چت‌روم‌ها

ایتنا- مدیران اتاق‌های گفت‌وگوی مجازی مکلف به رعایت مقرراتی برای جلوگیری از سواستفاده‌های احتمالی شده‌اند.


استفاده از هرگونه کلمات و عبارات غیراخلاقی، تصاویر و صورتک‌های مجرمانه و انتشار محتوای مجرمانه در فضاهای اتاق‌های گفت‌وگوی مجازی ممنوع بوده و باید از طریق فیلتر کلمات کلیدی نیز بطور خودکار از استفاده از اینگونه کلمات جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


  به گزارش ایتنا از ایسنا، در اجرای مواد ۳۲ و ۳۳ قانون جرایم رایانه‌ای و تصمیمات کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در خصوص ساماندهی اتاق‌های گفت‌وگوی مجازی (chatroom) و جلوگیری از انتشار محتوای مجرمانه آنلاین، کلیه تارنماهای مذکور موظف شدند از ابتدای اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۳، نسبت به ثبت تارنمای خود در ستاد ساماندهی پایگاه‌های اینترنتی ایرانی (samandehi.ir) اقدام و کلیه ضوابط و شرایط مشروحه ذیل را در اتاق های گفتگوی خود اعمال کنند.
 
بر اساس اطلاعات سایت کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، در تمامی اتاق‌های گفت‌وگو ثبت نام و احراز هویت باید کامل اجباری باشد و تنها اعضایی که شرح ذیل توسط مدیر احراز هویت شده اند قادر به فعالیت هستند:

الف) احراز هویت از طریق ارسال ایمیل و یا پیامک بوده و فعالسازی آن توسط مدیر تارنما انجام می شود، به نحوی که توسط یک ایمیل و یا یک شماره تلفن مشخص، تنها یک کاربر منحصر بفرد امکان ثبت نام داشته باشد.

ب) ثبت نام کاربران مشروط به ارائه مشخصات در قالب یک فرم کامل اطلاعاتی است و صحت شماره تلفن از طریق ارسال کد فعال سازی تائید و راستی آزمایی شود.

ج) تمامی اطلاعات ثبت شده توسط کابران باید به صورت کاملاً امن توسط مدیر ذخیره شده و مسئولیت هرگونه سوءاستفاده از آن به عهده مدیر سایت است.

د) از ثبت نام ، با نام های کاربری مجرمانه جلوگیری بعمل آید.

هـ) ورود هرگونــه فعالیت کاربران بدون احــراز هویت و ثبت نام تحت عنــوان میهمان و یا عناوین دیگر ممنوع می باشد.

مدیران تارنماهای اتاق‌های گفت‌وگوی مجازی مکلف به رعایت مقررات ذیل هستند:
الف) ناظر و مدیر فعال در کلیه ساعات فعالیت سایت حضور داشته و کاربران مختلف را حذف کند، همچنین استفاده از هرگونه کلمات و عبارات غیراخلاقی، تصاویر و صورتک های مجرمانه و انتشار محتوای مجرمانه در فضاهای اتاق‌های گفت‌وگوی مجازی ممنوع شده و از طریق فیلتر کلمات کلیدی نیز بطور خودکار از استفاده از اینگونه کلمات جلوگیری بعمل آید.

ب) استفاده از مصادیق دارای محتوای مجرمانه از جمله تگها، اسامی ، عناوین ، تبلیغات و همچنین روش های نامناسب توسط دست اندرکاران تارنما برای افزایش بازدید و جذب کاربران به اتاق‌های گفت‌وگو ممنوع است و در صورت مشاهده بدون تذکر اصل سایت مورد پالایش قرار خواهد گرفت.

ج) چنانچه ناظران و رصد کنندگان کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در بازدید های سرزده از اتاق‌های گفت‌وگو و با انتشار محتوای مجرمانه مواجه شوند مراتب را متذکر خواهند شد و در صورت تکرار تذکرات علاوه بر فیلترسایت ، علیه مدیر اعلام جرم خواهد شد.

ضوابط و مقرراتی که سایت‌های پاپ آپ ملزم به رعایت آن هستند:
۱- چنانچه در اثر کلیک کردن با مرور سایتی قرار است بطور خودکار سایت‌های تبلیغی باز شود ( مثلا با نمایش یک پیغام ) که با کلیک بر روی سایت چه تعداد صفحات تبلیغاتی باز خواهد شد و چنانچه نمی خواهید این تبلیغات را مشاهده کنید ، سایت راببندید و از آن خارج شوید و یا اینکه بر روی بخش مشخصی کلیک کنید تا این تبلیغات به نمایش در نیاید.
۲- عنوان سایت سازنده پاپ آپ در ذیل صفحه پاپ آپ ذیل آنها اعلام گردد.

منبع: ايتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۹۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازنگری الگوریتم اینستاگرام به «محتوای اصیل» پاداش می‌دهد و کپی‌کاران را جریمه می‌کند

ایتنا - اینستاگرام می‌گوید در صورت شناسایی دو محتوای یکسان، فعالانه کلیپ «اصلی» را جایگزین ریل‌های بازنشرشده خود می‌کند. اکانت‌هایی که ریل‌های بازنشرشده را به اشتراک می‌گذارند نیز با برچسب برجسته‌ای که خالق اصلی را تگ می‌کند جریمه خواهند شد. اینستاگرام در حال بازنگری الگوریتم توصیه خود برای ریلز (Reels) است تا «محتوای اصلی» را تقویت کند، تصمیمی که پیامدهای قابل‌توجهی برای اکانت‌های جمع‌آوری‌کننده و کسانی خواهد داشت کار سایر کاربران را بازنشر می‌کنند. این شرکت همچنین در تلاش است تا شیوه رتبه‌بندی ریلز را تغییر دهد تا اکانت‌های کوچکتر از امکان توزیع بیشتری در این اپ بهره‌مند شوند.
 
به گزارش ایتنا، این شرکت در یک پست وبلاگ خود که این تغییرات را اعلام کرد گفت که در تلاش است تا سیستم رتبه‌بندی خود را «تصحیح» کند تا اکانت‌هایی که دنبال‌کنندگان کمتری دارند آسانتر بتوانند فعالیت خود را گسترش دهند. این شرکت اینگونه توضیح داده است که «از لحاظ تاریخی، به‌دلیل نحوه رتبه‌بندی محتوا، تاکنون به این صورت بوده است که آن دسته از تولیدکنندگان محتوا که دنبال‌کنندگان  و بازنشرکنندگان زیادی داشته‌اند بیشتر از تولیدکنندگان محتوای اصلی و کوچک‌تر دسترسی‌پذیری بیشتری به توصیه‌ها داشته‌اند. ما فکر می‌کنیم که اصلاح این وضعیت مهم است تا به همه تولیدکنندگان محتوا فرصت برابر بیشتری برای جذب مخاطبان جدید داده شود».
 
دقیقاً مشخص نیست که اینستاگرام چگونه توصیه‌های خود را تغییر می‌دهد تا آنها را «برابرتر» کند، اما می‌توان حدس زد که این الگوریتم دیگر اکانت‌های دارای فالوورهای بیشتر را در اولویت قرار نخواهد داد. این تغییر «طی ماه‌های آینده» اعمال خواهد شد، بنابراین ممکن است مدتی طول بکشد تا تولیدکنندگان محتوا اثرات این به‌روزرسانی را ببینند.

 
با این حال، تغییرات این اپ در مورد محتوای اصیل (original content) ممکن است بسیار فوری‌تر اجرائی شود. اینستاگرام می‌گوید در صورت شناسایی دو محتوای یکسان، فعالانه کلیپ «اصلی» را جایگزین ریل‌های بازنشرشده خود می‌کند. اکانت‌هایی که ریل‌های بازنشرشده را به اشتراک می‌گذارند نیز با برچسب برجسته‌ای که خالق اصلی را تگ می‌کند جریمه خواهند شد.
 
البته این شرکت می‌گوید این تغییرات مشمول تولیدکنندگان که تغییراتی «قابل‌توجه» مانند صداگذاری یا کلیپ‌های واکنشی در محتوای اصلی ایجاد کرده‌اند، و همچنین پست‌ها «به‌طور جدی ویرایش شده‌اند تا به میم (meme) تبدیل شوند»، نخواهد شد.
 
حساب‌های جمع‌آوری که «مکرراً» پست‌های دیگران را منتشر می‌کنند، با شدت بیشتری جریمه خواهند شد. اینستاگرام می‌گوید در صورتی که آنها در 30 روز گذشته 10 بار یا بیشتر محتوای غیراصلی پست کرده باشد، ریل‌های توصیه‌ای را از این اکانت‌ها به کلی متوقف خواهد کرد. این تغییر می‌تواند مانعی بزرگ برای اکانت‌های پرطرفدار جمع‌آوری محتوا شود که کلیپ‌های سایر کاربران را، اغلب به منظور پخش کردن لینک‌های همکاری در فروش و سایر طرح‌ها، به اشتراک می‌گذارند کاهش دهد.
 
توجه داشته باشید که همه این تغییرات در حال حاضر فقط برای ریل‌ها اعمال می‌شود و نه دیگر انواع پست‌ها در اینستاگرام.

دیگر خبرها

  • بازنگری الگوریتم اینستاگرام به «محتوای اصیل» پاداش می‌دهد و کپی‌کاران را جریمه می‌کند
  • اتاق فکر سیاست‌های اقتصادی با حضور بخش خصوصی تشکیل شود
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟
  • ساترا مسئولیت دارد جلوی محتوای تحریفی را بگیرد
  • اقدام کمیسیون اروپا علیه فیس بوک و اینستاگرام
  • چرا اینستاگرام الگوریتم خود را تغییر می‌دهد؟
  • اتهام مرتبط با تامین مالی تروریسم به عناوین مجرمانه اضافه شد
  • عنوان اتهامی مرتبط با تامین مالی تروریسم به عناوین مجرمانه اضافه شد
  • قرارداد همکاری اوپن‌ای‌آی با فایننشال تایمز برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی