Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-02@14:09:23 GMT

Reddit از چت‌روم‌های صوتی مشابه کلاب هاوس رونمایی کرد

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۳۱۵۰۵

Reddit از چت‌روم‌های صوتی مشابه کلاب هاوس رونمایی کرد

ایتنا- کمپانی ردیت نیز در پی استقبال جامعه از قابلیت روم‌های صوتی کلاب هاوس از نمونه مشابه این ویژگی برای شبکه اجتماعی خود رونمایی کرد. کمپانی ردیت نیز در پی استقبال جامعه از قابلیت روم‌های صوتی کلاب هاوس از نمونه مشابه این ویژگی برای شبکه اجتماعی خود رونمایی کرد.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، به نظر می‌رسد که شبکه اجتماعی ردیت هم به ترند جدید قابلیت‌های صوتی پیوسته است و به تازگی از روم‌های صوتی خود به نام Reddit Talk رونمایی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کمپانی اظهار داشته است که از روم‌ها برای پرسش و پاسخ، سخنرانی، انجام بحث‌های مشابه با رادیوهای ورزشی و جلسات بازخورد جامعه مورد استفاده قرار خواهد کرد.
 
در ابتدا تنها مجریان این شبکه اجتماعی می‌توانند یک روم افتتاح کنند اما آنها می‌توانند سایر کاربران را برای مشارکت در میزبانی روم‌ها انتخاب کنند. هر کدام از کاربران ردیت می‌توانند از طریق نرم‌افزار اندروید یا iOS این شبکه اجتماعی به روم‌ها وارد شوند و همچنین میزبان‌ها می‌توانند کاربران را از روم‌ها بیرون کرده و آنها را بلاک کنند.
 
شنوندگان می‌توانند با نشان دادن واکنش خود از طریق ایموجی‌ها در مباحث شرکت داشته باشند. اگر آنها بخواهند موردی را به بحث یاد شده اضافه کنند می‌توانند دست مجازی خود را بالا برده و میزبان در صورت تمایل می‌تواند به آنها اجازه صحبت کردن بدهد. علاوه بر آن میزبانان می‌توانند میزان برش حرف‌های کاربرانی که دستشان را بلند کرده اند را نیز مشاهده کنند.
     
ردیت اعلام کرده است که در تلاش است تا بهترین تجربه چت‌های صوتی را برای اعضای شبکه اجتماعی خود ایجاد کند و انتقادهایی نظیر قلدری، نژاد پرستی، آزار و اذیت و... که بر کلاب هاوس وارد است را در قابلیت روم‌های صوتی ردیت برطرف کند.
 
اسکرین شات‌های اولیه از قابلیت Reddit Talk به نظر می‌رسد که این ویژگی نسخه رنگین‌تر کلاب هاوس است. با این حال کاربران کلاب هاوس می‌بایست از هویت اصلی خود در مباحث استفاده کنند اما کاربران Reddit Talk می‌توانند به منظور ناشناس ماندن از آواتارها و نام‌های مستعار کمک بگیرند.
 
قابلیت یاد شده امکان جدیدی را برای برقراری ارتباط به کاربران ارائه می‌کند. آنها می‌توانند از این پس فراتر از متن با یکدیگر به تعامل بپردازند و همچنین از مزایایی از قبیل به اشتراک گذاری تصاویر، ویدیوها، چت‌ها و پخش زنده بهره ببرند. امروزه بسیاری از شبکه‌های اجتماعی به ترند روم‌های صوتی پیوسته اند و حتی فیس بوک نیز از برنامه‌های خود برای عرضه قابلیتی مشابه رونمایی کرده است.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: فیس بوک کلاب هاوس چت روم ردیت شبکه اجتماعی روم های صوتی کلاب هاوس روم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۱۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این زن بخاطر نوع لباسش به ۱۱سال زندان محکوم شد

 به گزارش تابناک، اِی‌ال‌کیواس‌تی (سازمان ناظر بر حقوق بشر عربستان که در لندن مستقر است) گفت مناهل عُتَیبی، زن ۲۹ ساله، به دلیل نقض قانون مبارزه با جرایم سایبری از جمله «مخالفت با قوانین مربوط به زنان، مثل نظام سرپرستی مردانه و قانون حجاب»، «مشارکت در چندین هشتگ مخالفت با این قوانین»، «داشتن چندین عکس و کلیپ ویدئویی در لباس‌های نامناسب» در حساب‌ها شبکه‌های اجتماعی و «رفتن به فروشگاه بدون پوشش عبایه، عکس گرفتن از این صحنه، و نشر آن در اسنپ‌چت» با زندان روبرو شد.

دو گروه حقوق بشر حکم ۱۱ سال حبس برای یک مربی تربیت بدنی و فعال حقوق بشر توسط یک دادگاه جرایم تروریستی در عربستان سعودی را محکوم کرده‌اند.
 
به گزارش بی بی سی؛ عفو بین‌الملل و «اِی‌ال‌کیواس‌تی» گفتند که مناهل عُتَیبی، ۲۹ ساله، در اتهامات مرتبط با انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌هایش در فضای مجازی محکوم شده است.
 این‌ها شامل درخواست برای پایان نظام سرپرستی مردان بر زنان و ویدئو‌هایی از خرید رفتن او بدون پوشش اسلامی عبایه است. 
دیپلمات‌های سعودی به سازمان ملل گفتند که او در ارتباط با «جرایم تروریستی» گناهکار شناخته شده است.
 
نمایندگی دولت عربستان در ژنو در نامه‌ای گفت که محاکمه خانم عتیبی با محکومیت او در ماه ژانویه پایان یافت، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

 
در دو سال گذشته ده‌ها نفر، که بسیاری از آن‌ها زن هستند، در ارتباط با پست‌هایی در شبکه‌های اجتماعی در عربستان زندانی شده‌اند.
 
عفو بین‌الملل و اِی‌ال‌کیواس‌تی، که یک سازمان ناظر بر حقوق بشر در عربستان است که در لندن مستقر است، گفتند که خانم عتیبی از حامیان اولیه اصلاحات اجتماعی و اقتصادی بود که محمد بن سلمان بعد از انتخاب شدن به عنوان ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۷ از سوی پدرش، ملک سلمان، اعلام کرد.
 
خانم عتیبی دو سال بعد به شبکه «دویچه وله» در آلمان گفت که احساس می‌کند آزاد است هرچه می‌خواهد بپوشد و دیدگاه‌هایش را بیان کند.
 
او همچنین گفت که رفتار او «بر آنچه ولیعهد گفته استوار است... اینکه من حق دارم نوع پوشش خود را تا زمانی که محترمانه باشد انتخاب کنم.»
 
او در نوامبر ۲۰۲۲ به اتهامات تروریستی بازداشت شد که در میان سرکوب شدید بیان نارضایتی در فضای مجازی بود.
 
اِی‌ال‌کیواس‌تی گفت او ابتدا به نقض قانون مبارزه با جرایم سایبری از جمله «مخالفت با قوانین مربوط به زنان، مثل نظام سرپرستی مردانه و قانون حجاب»، «مشارکت در چندین هشتگ مخالفت با این قوانین»، «داشتن چندین عکس و کلیپ ویدئویی در لباس‌های نامناسب» در حساب‌ها شبکه‌های اجتماعی و «رفتن به فروشگاه بدون پوشش عبایه، عکس گرفتن از این صحنه، و نشر آن در اسنپ‌چت» روبرو شد.
 
براساس نظام سرپرستی مردان بر زنان در عربستان، پدر، برادر، شوهر یا پسر یک زن حق دارند تصمیم‌های مهم را به نمایندگی از او در زمینه ازدواج، طلاق و فرزندان اتخاذ کنند.
 
حکم ۱۱ سال زندان او روز ۹ ژانویه صادر شده بود، اما این حکم تازه در نامه نمایندگی عربستان به دفتر حقوق بشر سازمان ملل - که تاریخ آن ۲۵ ژانویه است - علنی شده است.

دیگر خبرها

  • این زن بخاطر نوع لباسش به ۱۱سال زندان محکوم شد
  • بازار هیپنوتیزم در شبکه‌های اجتماعی/ هیپنوتیزم چیست و اصلا فایده‌ای هم دارد؟
  • شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود
  • پاسداشت سعید امیرسلیمانی به بهانه رونمایی از مستند «دیدار در سنگلج» + تیزر مستند
  • شبکه‌های اجتماعی یا ماشین‌های معتادساز
  • واکاوی گرایش‌های ضد اسرائیلی «نسل زِد» در آمریکا
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به کاهش قیمت دلار در روز‌های اخیر
  • فیلتر شکست خورد / حضور بیش از 40 میلیون ایرانی در اینستاگرام